JÄÄTÄVÄÄ PUHTAUTTA HELLÄVARAISESTI

Ei ole sama, miten kalliita tuotantokoneita ja laitteita puhdistaa. Kuivajääpuhdistus on hellävarainen menetelmä, sillä kevyt ja hauras hiilidioksidirae ei hio tai kuluta puhdistettavaa pintaa. Menetelmä tuo kustannussäästöä pitkällä aikavälillä, sillä koneen tai laitteen käyttöikä pitenee huomattavasti.

Kuivajääpuhdistus ei myöskään muuta puhdistettavan kappaleen mittoja tai muita ominaisuuksia. Tästä syystä menetelmä soveltuu erinomaisesti mittatarkkojen ja hauraiden kappaleiden, kuten muoviteollisuuden muottien ja työkalujen puhdistukseen.

Kerralla puhdasta ilman vettä ja kuivaamista!
Kuivajääpuhdistus on täysin kuiva puhdistusmenetelmä. Sen käyttö on turvallista esimerkiksi erilaisten sähköön liittyvien tai muuten herkkien laitteiden puhdistamisessa. Myös kohteiden kuivaamiselta ja muilta jälkitöiltä säästytään. Koska pinta puhdistettaessa jäähtyy, voi kosteissa olosuhteissa ilmasta tiivistyä kosteutta puhdistetulle pinnalle. Kriittisissä paikoissa voidaan käyttää kohteen jälkilämmittämistä, mikä ehkäisee tehokkaasti kosteuden tiivistymistä puhdistetuille pinnoille.

  • ei kuluta puhdistettavaa pintaa kuten esimerkiksi hiekkapuhallus
  • turvallinen puhdistettavalle kohteelle
  • voidaan puhdistaa myös kuumia pintoja
  • ei kastele, soveltuu myös sähkölaitteille
  • ei jäämiä puhdistuspinnalle
  • hiomaton puhdistus lisää koneiden ja laitteiden elinikää

KUIVAJÄÄPUHDISTUS

Referenssit
    Katso lisää esimerkkejä kuivajääpuhdistuksesta