JÄÄTÄVÄÄ PUHTAUTTA AINUTLAATUISEN TEHOKKAASTI

Hellävaraisesti mutta tehokkaasti ilman vettä tai kemikaaleja tapahtuva kuivajääpuhdistus on Suomessa verrattain uusi, mutta esimerkiksi lentokoneteollisuudessa jo 30 vuotta sitten käytetty erikoispuhdistusmenetelmä. Teollisuuden erilaisiin puhdistuskohteisiin laajasti soveltuva menetelmä tekee vaativien kohteiden puhdistuksesta helppoa, tehokasta ja turvallista.

JÄÄTÄVÄÄ PUHTAUTTA ERIKOISKOHTEISIIN

Kuivajääpuhdistus on parhaimmillaan erikoiskohteissa, joissa vaaditaan ehdottoman kuivaa, hellävaraista ja hygieenistä puhdistusta ilman laitteiden siirtämistä tai purkamista. Puhdistettava kohde voi olla suurikokoinen ja raskas tehdaslinja tai yksittäinen, hankalasti purettava kone, laite tai sen osa. Kylmäpuhdistusmentelmä soveltuu moniin sellaisiin kohteisiin, joiden puhdistaminen on ollut hidasta ja työlästä, tai joita ei aikaisemmin ole onnistuttu puhdistamaan! Lue lisää kuivajääpuhdistuksesta.

Ota yhteyttä, niin kartoitamme miten kuivajäämenetelmä soveltuu puhdistettavaan kohteeseen. Tarjouksemme sisältää aina tyytyväisyystakuun – et maksa turhasta! Tutustu palveluumme.KUIVAJÄÄPUHDISTUS